• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

imageLegfinomabb a rokfortos krém a Győri Tele-snack kekszbe töltve, de pirítós kenyérre kenve, vagy répa, alma forgácsokat, újhagymát, vagy retekszeleteket belemártogatva is nagyon jó

Hozzávalók

  • 1 doboz Blue Danish rokfortsajt,
  • 10 dgk margarin,
  • 1 doboz kapros, vagy metélőhagymás sajtkrém,
  • 1 csomag újhagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • só, bors, majoránna, bazsalikom,
  • 1 csomag kapor,
  • 2 csomag sós keksz

 

 

 

 

 

Elkészítése

A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk, tálba tesszük, a rokfort sajtot, a margarint, a sajtkrémet, a fűszereket hozzáadjuk, villával összetörjük, majd habosra kikeverjük. Végül a sós kekszeket a krémmel összeragasztjuk. Vigyázat! Csak annyi kekszet töltsünk meg, amennyi egy alkalommal elfogy. Másnapra a keksz már nem lesz ropogós! Persze piritóskenyérre is finom, nemcsak kekszbe!

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!