Nyomtatás

Toltott_bagett

Ez a recept is Csutit dícséri. Nála még a legegyszerűbb ételek is egészen különegesen finomak. Így volt ezzel a töltött bagettel is... Alig bírtuk abbahagyni, pedig utána az almáspite, hát az is fenséges volt...

Hozzávalók:

 

Ha túl sok lenne az adalék, akkor még jöhet egy kis vaj.
Fóliába csomagolva egy napig hűtőben érlelem

Elkészítése:
A bagettet kétfelé kell vágni, a belét ki kell kaparni és a fenti töltelékkel megtölteni. 2-3 órát pihenjen a hűtőben tálalás előtt.
Ferdén vágva tálaljuk. Egészen különlegesen finom könnyű kínálni való.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!