• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2020 - Custom text here

citrom_narancsCsuti receptje ez a finomság. Érdemes dupla adagot készíteni, a hűtőben eláll, ha nem fogyna el...

Hozzávalók

  • babapiskóta kb. 20 dkg,
  • 20 dkg porcukor,
  • 2 dl tejföl,
  • 2 dl tejszín 1-1 db narancs és citrom

Elkészítése
A tejfölt beletesszük egy nagyobb tálba, majd hozzáadjuk a porcukrot, a narancs lereszelt héját, a citrom lereszelt héját, a citrom kinyomott levét. A narancsot gondosan megtisztítjuk a maradék héj alatti részétől, majd gerezdekre szedve azokat a tál fölött  apróra vágva beletesszük a masszába. A tejszínt felverjük, és alaposan, de óvatosan összekeverjük a masszával. A krémet a darabokra tördelt piskótával rétegezzük.
Fogyasztás előtt egy nappal készítjük el, hogy a piskóta megpuhuljon.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!