• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

Ha az ember csupa maradékból kreál valamit, az általában nagyon jól sikerül. A csirkeaprólék-levesben főtt alkatrészekből összeállított, majd  sörös palacsintatésztában kisütött finomság, egy kis hideg kapros öntettel gyors és nagyon finom egytál étel, vagy öntet nélkül, akár egy jó nyári főzelék feltétje is lehet.

SpárgaJuhtúró és spárga. Nagyon jó párosításnak tűnt, láttam is egy hasonló receptet, végül ez a kreáció született, mindenkinek jó szívvel ajánlom, nagyon finom volt... Bea szerint karfiollal, vagy brokkolival is ki kell próbálni ezt a juhtúrós mártással kombinált csőben sült csodát.

Spenőttal, sajttal töltött szűzérme céklafasírttalA céklafasírt melegen kínálhatjuk önálló ételként, vagy köretként, én így tálaltam, kíváló volt. (Biztosan hozzájárult ahhoz, hogy 10 pontot kaptam a spenóttal-sajttal töltött szűzérmés ebédre.) Este hidegen remek vacsora.

cukkinihajoA Mindmegette.hu oldalról származik az eredeti recept, kicsit módosítva készítettem el

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!