Nyomtatás

imageVonyarcvashegyen kínált bennünket ezzel a finomságos étellel az unokanővérem. Könnyű egytálétel, akár előétel, de frissen sült húsok mellé köretként is nagyszerű

Hozzávalók

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészítése

A padlizsánt és a cukkínit hámozatlanul vékonyan felszeleteljük, és mindkettőt félórára besózzuk. A hagymát, paprikát és a paradicsomot felkarikázzuk. A sajtot vékony lapokra vágjuk. A padlizsánt leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet. Egy lapos tűzálló tálat kikenünk olajjal. Váltakozva, félig-meddig élükre állítva szorosan lerakjuk benne az előkészített zöldségeket és a sajtot, majd olajjal meglocsoljuk. Az apróra vágott petrezselymet, az áttört fokhagymát összekeverjük a zsemlemorzsával, ízlés szerint sóval, őrölt borssal és megszórjuk vele a rakottas tetejét. Forró sütőben 25-30 percig sütjük, bazsalikomlevélkékkel díszítjük.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!