Nyomtatás

image

Gréta kérésére került be a szakácsfüzetbe a padlizsánkrém. Jó vendégváró, előre elkészíthető, hűtőben sokáig tárolható.

 

Hozzávalók

 

 

 

 

 

 

Elkészítése

A padlizsánokat és a paprikákat megmossuk, kettévágjuk, tepsibe tesszük és nagy lángon megsütjük. Akkor jó, ha pirosra (majdhogynem feketére) sül a héja. Nem kell félni, a belseje lesz a lényeg... Ha kihült, lehúzzuk a héját és egy tálba tesszük a sült zöldséget.

Egy kis olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk a zöldséghez, majd a többi hozzávalóval együtt az egészet botturmix segítségével összekeverjük.

Pirítós kenyérre kenve tálaljuk.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!