Nyomtatás

Évtizedek óta kedvence a családnak a tatár beafsteak.  Étteremben általában az alkatrészeket odateszik az ember elé és keverje ki magának. Az én tapasztalatom az, hogy a tatár-beafsteak akkor a legfinomabb, ha az ember legalább 1-2 nappal a fogyasztás előtt már bekeveri. A maradék - mivel a fűszerszámok tartósítanak - akár 1 hétig is nyugodtan fogyasztható. Ha egyáltalán elmarad addig, nekem akkor ízlik a legjobban. Így készül:

 

Hozzávalók

 

 

 

 

 

 

Elkészítése

Az összes hozzávalót villával, vagy botmixerrel alaposan összekeverjük, hűtőben legalább fél napot pihentetjük, utána tálaljuk.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!