• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

avokadokrem

Vicus küldött Fortelézából egy gyönyörű szép nagy, érett, kellően puha avokádót, közel 1 kiló volt. Ez volt az alapanyag. Az eredményt igazságosan elharmadoltuk a lányaimmal.

 

 

 

Hozzávalók:

  • 30-40 dkg érett,puha avokádó
  • 1 ek mustár
  • 1,5 dl majonéz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • só, törött bors, majoranna, bazsalikom morzsolvam, ízlés szerint

 

 

 

 


Elkészítése:
Az avokádót kettévágjuk, a húsát éles kanállal kikaparjuk a héjából, egy tálba. Én először villával összetörtem az avokádó húsát, így adtam hozzá a fenti adalékokat, majd botturmixxal összeturmixoltam.
Adhatjuk piritós kenyérre, de visszatölthetjük a héjába és miniparadicsom díszítéssel, salátalevélen tálalhatjuk előételként. Nagyon finom!

 

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!