Nyomtatás

avokadokrem

Vicus küldött Fortelézából egy gyönyörű szép nagy, érett, kellően puha avokádót, közel 1 kiló volt. Ez volt az alapanyag. Az eredményt igazságosan elharmadoltuk a lányaimmal.

 

 

 

Hozzávalók:

 

 

 

 


Elkészítése:
Az avokádót kettévágjuk, a húsát éles kanállal kikaparjuk a héjából, egy tálba. Én először villával összetörtem az avokádó húsát, így adtam hozzá a fenti adalékokat, majd botturmixxal összeturmixoltam.
Adhatjuk piritós kenyérre, de visszatölthetjük a héjába és miniparadicsom díszítéssel, salátalevélen tálalhatjuk előételként. Nagyon finom!

 

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!