Nyomtatás

KagylosalataKönnyű fogyókúrás és nagyon finom a kagylósaláta. Salátalevélen tálalva, reszelt sárgarépa-alma-mandarin salátával ajánlom.

 

Hozzávalók:

Elkészítés:
A kagylóhúst megmossuk, és beáztatjuk 1 éjszakára a következő lébe: babérlevél, hagyma, só, bors, borecet. A fokhagymát megtisztítjuk, majd fokhagymanyomón áttörjük, a petrezselymet apróra vágjuk, és a felforrósított olajba. Éppen csak egy picit pirítjuk meg, majd a bepácolt kagylóhúst beletesszük, fűszerezzük, felöntjük a borral és keverve pároljuk kb. 20-25 percig. Meglocsoljuk olíva-olajjal, borsozzuk és hidegen tálaljuk.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!