Nyomtatás

 

Ráckevén készítettem először ezt a saját kreálmányt, igazán jól sikerült, ezért megosztom Veletek:

 

Hozzávalók

 Elkészítése

Előző nap a húst összezúzott fokhagymával és a fűszerekkel, szójával, olajjal bepácoljuk, hűtőbe rakjuk. Másnap 1 ek. olívaolajra rádobjuk a kis fej hagymát kockákra vágva, majd amikor üveges, akkor a húst nagy lángon átpirítjuk, hogy mindenhol fehér legyen, majd hozzáöntve a húslevest, kis lángra állítjuk és 2 órán át főzzük. Ha a levél elfőné, felöntjük a borral. Amikor puha a hús, hozzátesszük a felkarikázott póréhagymát, a szeletelt gombát, 3-4 perc alatt megpuhul a gomba, utána jöhet a tejfölben kikevert keményítő, a citromlé, a kockacukor és a végén a kapor. Rizzsel, vagy spagettivel tálaljuk.
Hosszúnak tűnik, de nagyon egyszerű és nagyon finom. Jó étvágyat!

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!