Nyomtatás

 

szuzeremT. Judittól származik a recept, a karácsonyi terülj-terülj asztalkájuk egyik slágere volt. Azóta már én is többször elkészítettem, csak ajánlani tudom. Nagyon egyszerű és nagyon finom.

 

 

Hozzávalók:

 


 

 

 

Elkészítése:

A megmosott, letörölgetett szűzérmét befűszerezem sóval, borssal, majorannával, majd jó bőven rákenem a mustárt, végül begöngyölöm a húst a bacon szalonnába, helyenként fogpiszkálóval meg lehet tűzni.

Jénaiba helyezve a tetejére teszem a libazsírt, alá a fehér bort majd 30-40 percig sütöm a sűtőbe, végül leveszem a jénai tetejét és pirosra sütöm a szalonnát. Hidegen, melegen egyaránt nagyon finom.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!