• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

disznotorosNekem eddig sosem sikerült a hurka-kolbász sütése, mindig kidurrant. Robi saját készítésű májashurkája mellé elárulta a titkot: 100-120 percig kell sütni - nem kell megszúrkálni, nem kell fóliával letakarni, nem kell vizet tenni alá -, egyszerűen csak 120 fokon kell sütni.
Én annyival finomítottam a módszert, hogy a krumplit a hurka-kolbász alá tettem és félidőben megforgattam. Hát képzeljétek most végre sikerült! És fenomenálisan finom volt a dinsztelt piros káposztával.

Köszönjük Robi! Ja és a hurka hidegen is nagyon finom volt, savanyú uborkával!

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!