• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2020 - Custom text here

disznotorosNekem eddig sosem sikerült a hurka-kolbász sütése, mindig kidurrant. Robi saját készítésű májashurkája mellé elárulta a titkot: 100-120 percig kell sütni - nem kell megszúrkálni, nem kell fóliával letakarni, nem kell vizet tenni alá -, egyszerűen csak 120 fokon kell sütni.
Én annyival finomítottam a módszert, hogy a krumplit a hurka-kolbász alá tettem és félidőben megforgattam. Hát képzeljétek most végre sikerült! És fenomenálisan finom volt a dinsztelt piros káposztával.

 

szuzeremT. Judittól származik a recept, a karácsonyi terülj-terülj asztalkájuk egyik slágere volt. Azóta már én is többször elkészítettem, csak ajánlani tudom. Nagyon egyszerű és nagyon finom.

imageMég a Hatház utcában készítettem óvárit a baráti társaságnak. Megérdemli, hogy bekerüljön a gyűjteménybe. Száraz fehér bor illik hozzá.

Hozzávalók

  • 1 kg sertéskaraj vékonyan szeletelve
  • ½ kg gomba felszeletelve
  • só, bors
  • 2.5 dl tej
  • 1-2 ek liszt
  • 1 ek vaj
  • 15-20 dkg sonka
  • 15-20 dkg óvári sajt

imageA férjem egyik kedvenc étke a sült oldalas, bár mivel nem igazán kalória-szegény, ezért egy évben egyszer kerül sor rá. Az oldalas akkor jó, ha szép pirosra sült, puha, és finom szaftja van. Nézzük, hogy készül

 

Hozzávalók

  • 1 kg oldalas,
  • só, bors, majoranna, bazsalikom,
  • 2-3 gerezd tisztított fokhagyma,
  • olivaolaj,
  • 1/2-1 dl száraz fehérbor

 

 

 

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!