• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

Gongyolt tarkonyos csirkeEgyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Hidegen, melegen egyaránt ajánlom. A fényképen már a hideg változatot látjátok.

 

Hozzávalók - 60 dkg csirkemell filé két ujjnyi széles hosszúkás szeletekre vágva, 1 csomag jó minőségű vékonyra szeletelt bacon szalonna (13 szelet), só, bors, morzsolt tárkony (vagy firss tárkonylevelek), 2 kanál olivaolaj, sütőfólia


Elkészítése
A csirkemell darabokat befűszerezzük, majd egyenként betekerjük a bacon szalonnába. Egy sütőfóliába beleöntjük a 2 kanál olivaolajat, a fóliát jól összdörzsöljük, hogy mindenhol olajos legyen, majd óvatosan egymás mellé helyezzük a betekert csirkemell darabokat. Nekem 6 fért egymás mellé., így két sort lehetett egy fóliába tenni. A fóliát le kell zárni. A crips-grilles mikróba 18 perc normál mikro, majd 7 perc crips-grill fokozattal készre sült, finom szaftja is volt.
Krumlipürével és fejes salátával tálaltam.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!