• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

Tejszínes, ananászos csirkemell vörös áfonyávalNem először készítettem, és mindig sikere volt. Gyors, egyszerű és nagyon finom. A csirke bőre alá vékonyra szeletelt almát és aszalt-szilvát, vagy a vörös-áfonyát töltünk, majd fűszerezve pihentetjük sütésig. Az áfonyás változatra 9,9 pontot kaptam a férjemtől. Csak azért nem 10-et, mert az a Wellington csirkének volt fenntartva.

Gongyolt tarkonyos csirkeEgyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Hidegen, melegen egyaránt ajánlom. A fényképen már a hideg változatot látjátok.

csirkemell

 

Vicus ajánlotta ezt a receptet, nálunk bekerült a Kedvencek közé.

 

kacsacombEz a költemény Böbe barátnőnket dícséri. Különösen díjaztuk az összeállítást, nevezetesen, hogy az amúgy sem mindennapos étek, a kacsa mellé ilyen garnírungot talált ki. Frenetikus volt a hatás!

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!