• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

image

Ezt a finomságot garnírungként és egytál ételként egyaránt ajánlhatom. Ha fogyókúrás módon akarjuk elkészíteni, akkor sovány sajttal szórjuk meg, ha dúsabban, akkor füstölt sajttal
 

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya szeletelve,
  • 3 dl tej,
  • só, bors, tárkony, kanál vaj.

 

 

Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. Egy jénait kivajazunk, a burgonyát sózva, fűszerezve beletesszük, leöntjük a tejjel. Tetejére 1-2 vajdarabkát teszünk. Sütőben fedő alatt sütjük 20 percig, majd a reszelt sajtot rátéve, addig, amíg a sajt pirosra sül a tetején.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!