• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

image

Ez a köret nem más, mint a töltött csirke tölteléke, csak őzgerinc formában van megsütve. Hidegen, melegen egyaránt remek, különösen sültek mellé

 

Hozzávalók

  • 6-8 zsemle,
  • 5 dl tej,
  • 25-30 dkg gomba felszeletelve,
  • 1 fej hagyma apróra vágva,
  • 5-8 dgk füstölt szalonna apró kockákra vágva,
  • 2 csomag petrezselyem megvágva,
  • 1 egész tojás,
  • só, bors, majoránna, bazsalikom ízlés szerint,

 

 

 

 

 

Elkészítése

A zsemlét langyos tejben megáztatod. A szalonnát egy edényben megpirítod, rádobod a hagymát, gombát és megpárolod, kicsit hagyod hűlni. A zsemléket kicsavarod, ebbe beleteszed a hagymás gombát, a fűszereket és a nyers tojást, jól összekevered és a kivajazott sütőformába teszed.

Sütési idő kb. 40 perc, vajazd meg a tetejét, hogy szép piros legyen.

Hidegen, melegen egyarán nagyon finom.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!