Nyomtatás

imageAz LX Konyhás listáján kaptam ezt a receptet, nagyon megtetszett és el is készítettem. Így kipróbálva már ajánlhatom mindenkinek. Mi sült oldalashoz ettük, más sült húsokhoz is el tudom képzelni köretként. Sőt, ahogy a recept ajánlja, akár egytál ételként is

Hozzávalók

 

 

 

 

 

 

Elkészítése

A mirelit spenótot felolvasztjuk, leszűrjük, a burgonyát a spenót levében héjastól megfőzzük, utána meghámozzuk és a maragarint hozzáadva összetörjük.  A fűszereket, burgonyát, spenótot a tojással össszekeverjük, vizes kanállal gombócokat csinálunk, egy kivajazott jénai tálba rakjuk, leöntjük a tejföllel, megszórjuk a füstölt sajttal. Betesszük a sütőbe és megsütjük. Kiváló köret húsokhoz, de sajtot és tojást keverve a tejfölbe finom, könnyű egytálétel lehet.

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!