• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

csicsokaAttilánál, a zöldségesnél, a Baranyai utcában mindig friss árú van, itt vettem egy kiló csicsókát. Tejfeles húshoz készült garnírungnak a sült csicsóka. Mennyei volt.

 

 

 

Hozzávalók:

  • 1 kg csicsóka,
  • 1 dl olíva olaj,
  • só, bors, ízlés szerint,
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma,
  • 2 dl tejszín.

 

 

 

 

Elkészítése:
A csicsókákat meghámozzuk, (van aki csak lesikálja), hosszanti irányban felszeleteljük. Sütőedénybe tesszük. Az olíva olajat, a fűszereket, a fokhagymát és a tejszínt jól összekeverjük. A csicsókákat kenőtollal mindként oldalán bekenjük ezzel a keverékkel. 30 percig sütjük, de félidőnél megfordítjuk őket, hogy szép egyenletesen süljenek.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!