Nyomtatás

ceklasrepaszelleressaliVárjuk a Vicust, holnap összejön a család. Sült húshoz többféle saláta is lesz, ez az egyik.

A fokhagymás-gyömbéres salátát az 1 perces receptkönyvből vettem, de némileg módosítottam rajta. 

 

 

Hozzávalók:

 

 

 

 

 

 


Elkészítése:
A céklákat egészben puhára főzöm. Megpucolom és hagyom kihűlni. Az olajat összekeverem a zúzott fokhagymával, az őrölt gyömbérrel, a balzsamecettel és a fűszerekkel. Belereszelem a répát, az almát és a trappista sajtot (apró lyukú reszelőn). A zellerszárat (vagy ha az nincs zellert) vékonyan felszeletelem, belekeverem. A céklákat feldarabolom és a salátához keverem.

Pirított kenyérrel remek reggeli, de sült húsok mellé is nagyszerű!

SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!