Hideg levesek
Hédi féle gyümi leves

Hozzávalók:
- 1 L 100%-os narancslé
- 2 csomag vaniliás (főzés nélküli) pudingpor
- 2 doboz főzőtejszín (kb. 4 dl)
Ezeket egy kézi habverővel összedolgozom. Majd jöhet a többi hozzávaló.
- 1 nagy doboz konzerv trópusi gyümölcs (levével együtt)
- 1 narancs kifacsart leve
- 1 narancs apró kockákra vágva
Lehet hozzá tenni még egy csomag vaniliás cukrot is. Érdemes a hozzávalókat előző nap hűtőszekrénybe tenni, majd amikor elkészült, újból 1 órára visszatenni.
Lehet cseresznyéből, meggyből, eperből csinálni, akkor viszont a narancslé helyett piros üditő javasolt.
És aki nem fogyókúrázik, az megspékelheti egy kis tejszínhabbal!