Nyomtatás
imageKarácsonykor kaptunk két tálra való gyönyörű és nagyon finom mézes puszedlit. Mivel azonban a beigli sokkal inkább menő nálunk, így szegény puszedlik kőkeményre száradtak január elejére. Az Lx.hu konyháslistájáról kértem és kaptam tanácsot:

... végtelenül egyszerű és hatékony módszer: a száraz mézes-puszedlit, (vagy bármilyen más süteményt) tedd bele egy zárt süteményes dobozba és tégy mellé 1 egész almát elnegyedelve. Az almában lévő nedvességet a zárt térben átveszi a sütemény és megpuhul. Kolosszális és működött. Most esszük a kávé mellé a finom puha karácsonyi sütiket.

Próbáljátok ki!
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!