Nyomtatás
Omi Immunerosito Ősszel, tavasszal 2 héten át naponta fél deciliter javasolt.
 Hozzávalók
  •  6-7 fej fokhagyma
  •  egy öklömnyi gyömbér
  •  5-6 fej citrom
  •  1 kis üveg mackó méz
 Elkészítése
  •  A fokhagymát gerezdekre szedjük, megtisztítjuk, bedobjuk az aprítóba
  •  A gyömbért mehámozzuk, felkockázzuk, mehet az aprítóba
  • A citromokat kicsavarjuk, én a húsát is bele szoktam tenni a darálóba
  • Az egészet pépesre daráljuk, majd szűrőn átszűrjük.
  • A maradékra 1-2 dl forró vizet öntünk, ha kihűlt hozzátesszük a leszűrt italhoz.
  • A végén beleöntjük a mézet, jól felkverjük, üvegbe öntve a hűtőben tároljuk.
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!