Szárnyashúsból
Édes-savanyú csirkeérmék tésztával
Vicus ajánlotta ezt a receptet, nálunk bekerült a Kedvencek közé.
Sült kacsacomb - káposztás cvekedlivel - á lá Böbe
Ez a költemény Böbe barátnőnket dícséri. Különösen díjaztuk az összeállítást, nevezetesen, hogy az amúgy sem mindennapos étek, a kacsa mellé ilyen garnírungot talált ki. Frenetikus volt a hatás!
Tejszínes-fűszeres édes-savanyú csirkemell, karfiollal

Még mindig a party-grill! Azért szeretem, mert mint háziasszony az étel készítése közben együtt vagyok a vendégekkel. A sütőben szinte pillanatok alatt párolódik meg az étel és a látvány sem utolsó. Bármilyen húst, vagy zöldséget gyorsan, egyszerűen lehet megpárolni, megsütni benne. Számos finomság közül - amit már kipróbáltunk - most ezt a karfiolos csirkemell-receptet ajánlom mindenkinek jó szívvel, szeretettel:
Tejszínes-gombás pulykamell a Party-grillben
Én is kipróbáltam ezt a szerkezetet, mondhatom, megéri a pénzét... A legjobb az benne, hogy az ember a barátai előtt, a vacsoraasztalnál tudja elkészíteni az ételt, közben lehet locsogni, fecsegni, borozgatni, vagy akár kártyázni.