A A A
A receptet Éva hugomtól kaptam évekkel ezelőtt és mindig sikere van. Az ízek egészen különleges harmóniáját adja a borban főtt csirkemáj és a brokkoli kombinációja.

 Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemáj,
  • 1 dl száraz fehérbor,
  • ánizs,
  • 1 dl szójaszósz,
  • 1 dl tejszín,
  • 2 fej brokkoli

Elkészítés módja:
A brokkolit sós vízben megfőzzük, cca. 15 perc. A csirkemájat megtisztítjuk a hártyáktól, megmossuk, lábosba tesszük, hozzáöntjük a fehérbort, az ánizst, a szójaszószt, 15-20 perc alatt megfőzzük. Hagyjuk ebben kihűlni. Tálalás előtt a levébe belekeverjük a tejszínt, csipet sót. Egy mélyebb tál szélére körbe rakjuk a brokkolit, középre a csirkemájat, rá a tejszínes levet

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.