A A A

Nálunk a tojáskrém hagyományosan a reggeli-, vagy a hideg vacsora tartozéka, de vendégváró falatokat is tölthetünk vele, sőt piritós kenyérre kenve kiváló előétel.
Hozzávalók

  • 10 db tojás főzve, megtisztítva,
  • 15 dkg margarin,
  • 1 csomag újhagyma,
  • só, bors, majoránna, bazsalikom,
  • 1 evőkanál mustár,
  • 1 csomag petrezselyem apróra vágva,
  • ha szükséges lazítóként 1-2 kanál tejföl

Elkészítése

A megtisztított főtt tojásokat és a hagymát apróra vágjuk, tálba tesszük, hozzáadjuk a margarint, a fűszereket, az apróra vágott petrezselymet,villával összetörjük, majd habosra kikeverjük. Ízlés szerint pici édesítőt is tehetünk hozzá.

 

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.