A A A

Csuti remek háziasszony. Nem egy recept nálunk az ő ötelete alapján honosodott meg. Ezt a meleg előételt külön ajánlom mindannyiotok figyelmébe, könnyű, gyors és nagyon finom.

Hozzávalók

  • Fejenként 1/2 padlizsán,
  • 1 csapott evőkanál zsemlemorzsa,
  • 10-15 dkg tehéntúró,
  • 1 evőkanál tejföl,
  • csipet só, bors,
  • 1-2 szál kapor összevágva,
  • 1 kanál olaj

Elkészítése
A padlizsánokat félbevágjuk, olajjal megkenjük. A túrót, tejfölt, zsemlemorzsát, fűszereket villával összetörjük. A padlizsánokat ezzel megtöltjük, kivajazott jénaiban sütőben, vagy mikro cripsben (cca.12-20 perc alatt) pirosra sütjük.

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.