A A A

Vicus ajánlotta ezt a receptet, nálunk bekerült a Kedvencek közé. (A megadott mennyiségek 4 személyre szólnak)

Hozzávalók

 

  • 1 kg csirkemell
  • 5 cm gyömbér lereszelve
  • 0,5 dl szójaszósz
  • 1 ek méz
  • fél citrom leve
  • só, bors
  • snidling
  • 0,5 kg szélesmetélt

Elkészítése

A csirkemelleket 3-4 darabra vágjuk és befűszerezzük a gyömbérrel, szójaszósszal, mézzel, citromlével, sóval, borssal és néhány óráig pihentetjük. Kifőzzük a tésztát és félretesszük. A húst kinyomkodjuk és kevés olajon átsütjük mindkét oldalát. Amikor a hús puha, összekeverjük a páclével és a tésztával, majd ha kész, megszórjuk hosszúra vágott snidlinggel és tálaljuk.

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.