A A A

vboryos marha tnVicus még Brazíliából hozta ezt a receptet, nekünk nagyon bevált.Azt kell mondjam egyszerű, de nagyszerű! Régi típusú kukta edények előnyben... 

 

Hozzávalók

  • 0,75 kg marha hátszín
  • 1 szép nagy hagyma
  • 3 ek olaj
  • só, bors, babérlevél, 2-3 ág rozmaring
  • 1 dl jó minőségű száraz vörös bor
  • 0,5 dl víz

Elkészítése

A húst olajon kérgesre kell sütni a kuktában. 1 nagy hagymát negyedelve, babérlevelet, sót borsot, rozamringot, 1 dl bort fél dl vízet kell a kuktába tenni. A kuktát le kell zárni és 60 perc múlva kész. Garnírung - sült édes krumpli + narancsos áfonya (ld. narancsos őznél)

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.