A A A

fokhagymas majonezes savanyukapi tnSaját kreáció, férjem és amerikai barátja Mike kedvence. A karácsonyi pulyka mellé ezt a salátát szoktam feltálalni, hiszen a savanyúkáposzta sem maradhat le az ünnepi asztalról. Amúgy bármely évszakban sült húsokhoz, vagy akár vacsorára szendvics mellé is kiváló.

 

Hozzávaló

  • 1/2 kg savanyúkáposzta átöblítve
  • 1,5 dl majonéz, tejföllel lazítva
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • törött bors

Elkészítés

A majonézbe belenyomjuk fokhagymanyomóval a gerezd fokhagymákat, majd összekeverjük a savanyúkáposztával. Üvegtálba tesszük, megszórjuk törött borssal. Leglább 1 napig a hűtőben tároljuk, hogy jól összeérjenek.

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.