A A A

Saját találmány, mindig elfogy az utolsó szemig. Végtelenül egyszerű és nagyon finom.

 Hozzávalók

  • 10-10 dkg dióbél
  • mogyoró
  • mandula
  • hámozott pisztácia
  • napraforgómag
  • hámozott tökmag
  • 2-3 evőkanál só

Elkészítése

 

Az összes hozzávalót beletesszük egy nagy tepsibe, egyenletesen elterítjük, rászórjuk a sót és forró sütőben 8-10 percig sütjük. Figyelni kell, nehogy megégjen, de az direkt előny, ha a magok kicsit megpörkölődnek.

Kihűtve tálaljuk. Legyen otthon elég innivaló, mert erre aztán tényleg szomjasak lesznek a vendégek!

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.