Ünnepi előétel, több hideg fogás esetén a főétel lehet. Nagyon munkás, de megéri a fáradságot. Jó szívvel ajánlom.
Nálunk a tojáskrém hagyományosan a reggeli-, vagy a hideg vacsora tartozéka, de vendégváró falatokat is tölthetünk vele, sőt piritós kenyérre kenve kiváló előétel.
Évtizedek óta kedvence a családnak a tatár beafsteak. Étteremben általában az alkatrészeket odateszik az ember elé és keverje ki magának. Az én tapasztalatom az, hogy a tatár-beafsteak akkor a legfinomabb, ha az ember legalább 1-2 nappal a fogyasztás előtt már bekeveri. A maradék - mivel a fűszerszámok tartósítanak - akár 1 hétig is nyugodtan fogyasztható. Ha egyáltalán elmarad addig, nekem akkor ízlik a legjobban. Így készül:
Még a 80-as években találtam ezt a recipét és készítettem el a nagy kártyázások idején előétel gyanánt. Nagy siker volt. Azóta a családi hagyomány részévé vált a recept. Jó szívvel ajánlom.