A A A

Még mindig a Party-grill! Azért szeretem, mert mint háziasszony az étel készítése közben együtt vagyok a vendégekkel. A sütőben szinte pillanatok alatt párolódik meg az étel és a látvány sem utolsó. Bármilyen húst, vagy zöldséget gyorsan, egyszerűen lehet megpárolni, megsütni benne. Számos finomság közül - amit már kipróbáltunk - most ezt a karfiolos csirkemell-receptet ajánlom mindenkinek jó szívvel, szeretettel:

Én is kipróbáltam ezt a szerkezetet, mondhatom, megéri a pénzét... A legjobb az benne, hogy az ember a barátai előtt, a vacsoraasztalnál tudja elkészíteni az ételt, közben lehet locsogni, fecsegni, borozgatni, vagy akár kártyázni.

Cigi barátunk remek jól főz. Baráti találkozók előtt már hetekkel a szakácskönyveket bújja, az eredmény pedig önmagáért beszél. Legutóbb egy party-grill készülék segítségével csinált csodát nekünk valamikor a a 2010-es években Ráckeve Kerekzátony Szigeten...

A hét végén egy kedves barátnőmet láttuk vendégül, aki Texasból érkezett. Valami nagyon finomat szerettem volna készíteni, mert ő is minden jóval, mi szem szájnak ingere ellátott bennünket, amikor a vendégei voltunk. Ezt a főételt választottam, érdemes volt.