A A A

Én is kipróbáltam ezt a szerkezetet, mondhatom, megéri a pénzét... A legjobb az benne, hogy az ember a barátai előtt, a vacsoraasztalnál tudja elkészíteni az ételt, közben lehet locsogni, fecsegni, borozgatni, vagy akár kártyázni.

Cigi barátunk remek jól főz. Baráti találkozók előtt már hetekkel a szakácskönyveket bújja, az eredmény pedig önmagáért beszél. Legutóbb egy party-grill készülék segítségével csinált csodát nekünk valamikor a a 2010-es években Ráckeve Kerekzátony Szigeten...

A hét végén egy kedves barátnőmet láttuk vendégül, aki Texasból érkezett. Valami nagyon finomat szerettem volna készíteni, mert ő is minden jóval, mi szem szájnak ingere ellátott bennünket, amikor a vendégei voltunk. Ezt a főételt választottam, érdemes volt.

Ezt a receptet az Egyperces hírlevél-szolgáltatástól kaptam. Első látásra megtetszett és a hétvégén el is készítettem. A karamellizált alma, a konyakkal és a tejszínnel különleges ízt ad a költeménynek. Nagy siker volt, férjem szerint feljött az 5 legjobb recept közé.