A A A

disznotoros tnNekem eddig sosem sikerült a hurka-kolbász sütése, mindig kidurrant. Robi saját készítésű májashurkája mellé elárulta a titkot  - nem kell megszúrkálni, nem kell fóliával letakarni, nem kell vizet tenni alá -, egyszerűen csak 120 fokon 100-120 percig kell sütni.

IMG 5030 tnJudittól származik a recept, a karácsonyi terülj-terülj asztalkájuk egyik slágere volt. Azóta már én is többször elkészítettem, csak ajánlani tudom. Nagyon egyszerű és nagyon finom.

Még a Hatház utcában készítettem óvárri sertésszeletet a baráti társaságnak. Megérdemli, hogy bekerüljön a gyűjteménybe. Száraz fehér bor illik hozzá.

Talán az Lx.hu konyhás-listájáról vettem le ezt a receptet még évekkel ezelőtt és elkészítettem. Nagyon egyszerű és nagyon finom, különösen ilyenkor télvíz idején. Füstölt gyümölcs-szósz veszi körül az oldalast... Héjában főtt, majd a sütőben egy kis zsiradékkal átsütött apró szemű burgonya illik hozzá.