• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

Toltott_bagett

Ez a recept is Csutit dícséri. Nála még a legegyszerűbb ételek is egészen különegesen finomak. Így volt ezzel a töltött bagettel is... Alig bírtuk abbahagyni, pedig utána az almáspite, hát az is fenséges volt...

Hozzávalók:

 

  • két bagett
  • 15 dkg füstölt tarja, vagy egyéb felvágott,
  • 10 dkg kolbász,
  • 10-10 dkg füstölt sajt és trappista, vagy eidami, ezek mind egész apróra vágva,
  • 15 dkg vaj,
  • lazításként krémsajt,
  • petrezselyem, snidling, só,bors,
  • kemény tojás is jöhet bele, a sárgáját belepaszírozom a krémbe, a fehérjét szintén apróra vágom. 

Ha túl sok lenne az adalék, akkor még jöhet egy kis vaj.
Fóliába csomagolva egy napig hűtőben érlelem

Elkészítése:
A bagettet kétfelé kell vágni, a belét ki kell kaparni és a fenti töltelékkel megtölteni. 2-3 órát pihenjen a hűtőben tálalás előtt.
Ferdén vágva tálaljuk. Egészen különlegesen finom könnyű kínálni való.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!