• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

imageNálunk a tojáskrém hagyományosan a reggeli-, vagy a hideg vacsora tartozéka, de vendégváró falatokat is tölthetünk vele, sőt piritós kenyérre kenve kiváló előétel.

 

Hozzávalók

  • 10 db tojás főzve, megtisztítva,
  • 15 dkg margarin,
  • 1 csomag újhagyma,
  • só, bors, majoránna, bazsalikom,
  • 1 evőkanál mustár,
  • 1 csomag petrezselyem apróra vágva,
  • ha szükséges lazítóként 1-2 kanál tejföl

 

 

 

 

 

Elkészítése

A megtisztított főtt tojásokat és a hagymát apróra vágjuk, tálba tesszük, hozzáadjuk a margarint, a fűszereket, az apróra vágott petrezselymet,villával összetörjük, majd habosra kikeverjük. Ízlés szerint pici édesítőt is tehetünk hozzá.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!