• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

csirkemell

 

Vicus ajánlotta ezt a receptet, nálunk bekerült a Kedvencek közé.

 

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell
  • 5 cm gyömbér lereszelve
  • 0,5 dl szójaszósz
  • 1 ek méz
  • fél citrom leve
  • só, bors
  • snidling
  • 0,5 kg szélesmetélt

 

 

 

 

 

Elkészítése:

A csirkemelleket 3-4 darabra vágjuk és befűszerezzük a gyömbérrel, szójaszósszal, mézzel, citromlével, sóval, borssal és néhány óráig pihentetjük.

Kifőzzük a tésztát és félretesszük. A húst kinyomkodjuk és kevés olajon átsütjük mindkét oldalát. Amikor a hús puha, összekeverjük a páclével és a tésztával, majd ha kész, megszórjuk hosszúra vágott snidlinggel és tálaljuk.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!