A A A

Husveti barany2 tnRégóta terveztem, most elkészült. Konzultáltam Ágival a Gráf Szalonban, megnéztem Jamie Olivier húsvéti újságját, végül egy saját kreáció született. 9,9 pontosra sikerült, pedig a férjem az elején nagyon idegenkedett tőle... Így hát jó szívvel ajánlhatom.

vboryos marha tnVicus még Brazíliából hozta ezt a receptet, nekünk nagyon bevált.Azt kell mondjam egyszerű, de nagyszerű! Régi típusú kukta edények előnyben... 

Nani marhatokánya maga volt a tökély, ezt utánozni is nehéz. Én ezért inkább gombás változatban készítettem és készítem, általában sikere van.

A békeidőkben - szüleimnél - az ünnepi ebéd elmaradhatatlan kelléke volt a húsleves, ami csak marhahúsból volt az igazi, és a leves meg a főétel között ettük a főtt marhahúst tejfölös tormával. Ma is úgy érzem, ha igazán kedvezni akarok, vagy csak valamelyikünk gyógyulását szeretném, marhahúsból főzök levest...Megkóstoltam Bécsben is, de őszintén szólva a saját receptemnél nem volt jobb. Mondjuk pariban voltak :-)