• 1

    Ínycsiklandó finomságok...

  • 2

    a nagymama konyhájából...

  • 3

    hal-, vad, s mi jó falat,

  • 4

    csak kiváló alapanyagokból!

Copyright 2017 - Custom text here

imageÉn a kukorica-levest is szívesebben eszem langyosra hűtve mint forrón. Az utóbbi években honosodott meg nálunk, nagyon egyszerű, de nagyon finom leves, jó szívvel ajánlom.

Hozzávalók

  • 1 doboz konzervkukorica,
  • 2 dkg vaj,
  • 1 evőkanál liszt,
  • 1 dl tejföl, só, bors,
  • hangyányi édesító
  • néhány csepp citromlé
  • 1 csomag petrezselyem


Elkészítése

A vajból, lisztből világos rántást készítünk. Belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, hozzáadjuk a kukoricakonzervet lével együtt, továbbá a tejfölt, és felengedjük kb. 1 liternyire. Fölforraljuk, langyosra hűtjük és már tálalhatjuk is.

Facebook

Információk


 
 
helpnet
SÜTIK KEZELÉSE
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet erről!