A A A

IMG 7500 tnLegfinomabb a rokfortos krém a Győri Tele-snack kekszbe töltve, de pirítós kenyérre kenve, vagy répa, alma forgácsokat, újhagymát, vagy retekszeleteket belemártogatva is nagyon jó

 Hozzávalók

  •  1 doboz Blue Danish rokfortsajt,
  • 10 dgk margarin,
  • 1 doboz kapros, vagy metélőhagymás sajtkrém,
  • 1 csomag újhagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • só, bors, majoránna, bazsalikom,
  • 1 csomag kapor,
  • 2 csomag sós keksz

 Elkészítése

A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk, tálba tesszük, a rokfort sajtot, a margarint, a sajtkrémet, a fűszereket hozzáadjuk, villával összetörjük, majd habosra kikeverjük. Végül a sós kekszeket a krémmel összeragasztjuk. Vigyázat! Csak annyi kekszet töltsünk meg, amennyi egy alkalommal elfogy. Másnapra a keksz már nem lesz ropogós! Persze piritóskenyérre is finom, nemcsak kekszbe!

 

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, a bal oldali menüben található linkre kattintva megteheti.