Legfinomabb a rokfortos krém a Győri Tele-snack kekszbe töltve, de pirítós kenyérre kenve, vagy répa, alma forgácsokat, újhagymát, vagy retekszeleteket belemártogatva is nagyon jó
Hozzávalók
- 1 doboz Blue Danish rokfortsajt,
- 10 dgk margarin,
- 1 doboz kapros, vagy metélőhagymás sajtkrém,
- 1 csomag újhagyma,
- 2 gerezd fokhagyma,
- só, bors, majoránna, bazsalikom,
- 1 csomag kapor,
- 2 csomag sós keksz
Elkészítése
A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk, tálba tesszük, a rokfort sajtot, a margarint, a sajtkrémet, a fűszereket hozzáadjuk, villával összetörjük, majd habosra kikeverjük. Végül a sós kekszeket a krémmel összeragasztjuk. Vigyázat! Csak annyi kekszet töltsünk meg, amennyi egy alkalommal elfogy. Másnapra a keksz már nem lesz ropogós! Persze piritóskenyérre is finom, nemcsak kekszbe!