A A A

beni nutellás nasi tn másolataBea vett egy Air Fryer sütőt, nagyon praktikus. Beni unokám rögtön ki is próbálta. Így született ez az 5 perces nutellás nasi, amivel bennünket is megkínált. Annyira ízlett nekem, hogy rögtön közkinccsé tettem.

Beni7 torta tnBeni unokámnak nagyon ízlett ez a süti, amikor pár napja anyukájának a névnapjára elkészítettem. Ezermilliárd csillagos tortának titulálta. Elhatároztuk, hogy május 15-én esedékes 7. szülinapjára nem cukrászdás torta lesz, hanem ezt készítem el neki. Így lett a süti neve Beni 7 almás-karamellás torta. Mindenkinek nagyon ízlett.

Bea suti almas marcipanos dios tn Kati barátnőm receptjét Bea születésnapjára készítettem el, nagyon finom volt.  A következő verziónál kipróbáltam az almát reszelve, és a dió helyett mandula volt a főszereplő. Ez a változat talán még jobban sikerült...

Datolyatorta tnA szokásos éves nagy családi összejövetelre mindenki valamilyen régi családi recept szerinti finomságot szokott hozni. Még az ünnepekről maradt egy kis datolya, gondoltam megpróbálom elkészíteni anyukám datolyatortáját. (Ezzel lett felavatva az új sütő.) Szerencsém volt, nem vallottam szégyent, sőt, azt mondják a többiek, pont olyan volt, mint a nagymamáé.

Így készült: